Prijzen

Leadershipdynamics rekent geen commerciële prijzen voor kerken, gemeenten en christelijke organisaties. Ze kan dit doen omdat het werk voor een deel bekostigd wordt door giften van mensen die deze bediening en haar medewerkers een warm hart toedragen. LD heeft dan ook als stichting een door de fiscus goedgekeurde ANBI-status.

De kosten voor training en begeleiding bedragen € 150,00 per dagdeel. De tarieven zijn exclusief materiaal- en reiskosten. Voor langdurige trajecten hanteren we gereduceerde tarieven.

De kosten voor het coaching-traject bedragen voor christelijke en kerkelijk werkers € 75,00 per gesprek (2-3 uur). Voor anderen zal de prijs in overleg bepaald worden.

ANBI geregistreerd

Stichting Leadershipdynamics is ANBI geregistreerd. U kunt LD financieel ondersteunen. Giften van particulieren zijn onder voorwaarden voor de inkomstenbelasting aftrekbaar. Hierover vindt u uitgebreide informatie op de website van de belastingdienstGiften van een vennootschap aan een ANBI zijn binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting.

Leadershipdynamics

Het doel van Leadershipdynamics is om (potentiële) geestelijke leiders toe te rusten tot en te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden, tot eer van God en tot opbouw van Zijn Koninkrijk.

Onze diensten

  • Advies

  • Coaching

  • Training

  • Projectbegeleiding

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.