Wie zijn wij?

Eugene en Ineke Poppe

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij Stichting Agape besloot Eugene, samen met Ineke, een visie, die ze 16 jaar daarvoor ontvangen hadden, in 2004 gestalte te geven. Hun visie had te maken met het vormen en begeleiden van potentiële (jonge) leiders en hun partners.

De competenties van Eugene liggen vooral op het gebied van training en coaching. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om veranderingsprocessen binnen gemeenten en organisaties te begeleiden. De gaven van Ineke liggen vooral op het gebied van gastvrijheid en persoonlijke coaching. Regelmatig ontvangen ze leidinggevende echtparen thuis, die ze bemoedigen en ondersteunen in hun bediening. Eugene en Ineke hebben drie getrouwde kinderen en 4 kleinkinderen.

Naast de betrokkenheid bij LD is Eugene actief bij de 4e Musketier als spreker en coach en geeft hij leiding aan een nieuw initiatief, de 4M Academy.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Naast zijn betrokkenenheid bij Leadership Dynamics helpt Eugene ook mensen om hun droom te verwezenlijken. Voor meer info: www.eugenepoppe.nl.

Jan Baan

Jan was ruim 25 jaar werkzaam bij Stichting Agape. Binnen deze organisatie heeft hij toerustingswerk verzorgd in diverse kerkgenootschappen. Daarnaast is hij werkzaam geweest als trainer/ adviseur voor Willow Creek Nederland. Tijdens een bezoek aan een kerkleidersconferentie in Los Angeles raakte hij onder de indruk van de eenvoud en directe toepasbaarheid van de uitgangspunten van Doelgerichte Gemeente. Vanaf die tijd is hij onder andere betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van kerken die hun vijf gemeente-pijlers willen uitbouwen en versterken om op die manier hun kerk meer op bijbelse grondslag te laten functioneren. Zijn passie ligt bij gemeentegroei; zowel groei in aantal als groei in geestelijke diepgang.

De competentie van Jan ligt vooral op het terrein van training in leiderschapsontwikkeling, conflicthantering, visie en beleidsontwikkeling en gavengerichte gemeenteopbouw. Hij spreekt regelmatig in zondagse erediensten en is ook werkzaam als mediator binnen plaatselijke gemeenten. Hij is getrouwd met Marjan en ze hebben samen drie volwassen kinderen. Jan Baan heeft inmiddels ook een eigen website . Als u wilt weten wat hij voor uw gemeente kan betekenen kunt u surfen naar www.janbaan.info.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De arend, beelddrager van geestelijke leiderschapsprincipes

Binnen Leadershipdynamics gebruiken we het beeld van de arend als drager van de geestelijke basisprincipes die we hanteren in onze leiderschapsontwikkeling. Deze geestelijke principes worden o.a. weergegeven in het boek Geboren om te vliegen, dat Eugene Poppe samen met Henk Stoorvogel heeft geschreven.

Er is een sterke vergelijking tussen de arend en een geestelijk leider. Beiden vliegen op hoogten, waar ze op eigen kracht nooit zouden kunnen komen. Beiden kennen het geheim van het zweven en je gedragen weten door een externe bron. Beiden hebben het vermogen om vanuit een helicopterview de dingen in breed perspectief te zien. Gelijktijdig ligt hun beider kracht niet in veelzijdigheid, maar in focus. Ook kunnen we uit het beeld van de arend leren hoe we in balans kunnen blijven qua karakter en competenties en hoe we kunnen zorgen dat we dagelijks fris en gezond blijven.

Leadershipdynamics

Het doel van Leadershipdynamics is om (potentiële) geestelijke leiders toe te rusten tot en te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden, tot eer van God en tot opbouw van Zijn Koninkrijk.

Onze diensten

  • Advies

  • Coaching

  • Training

  • Projectbegeleiding

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.