De Trainers

eugene_inekeEugène en Ineke Poppe

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij Stichting Agapè besloot Eugène, samen met zijn vrouw Ineke, een visie die zij 16 jaar daarvoor van God hadden ontvangen, gestalte te gaan geven. Zij hadden in hun bediening bij Agapè gezien dat het grootste probleem voor de verkonding van het Evangelie en de uitbreiding van Gods Koninkrijk niet de mankrachten, hulpmiddelen of financiën zijn. Het grootste probleem is het tekort aan visionair en dienend leiderschap, zowel binnen de plaatselijke gemeenten als binnen interkerkelijke organisaties. Rond hun 36e levensjaar ontstond er een droom, een diep verlangen. Deze droom heeft te maken met het vormen en begeleiden van potentiële leiders en hun partners. Het heeft 16 jaar geduurd voordat Eugène en Ineke klaar waren om deze droom gestalte te geven.

De competentie van Eugène ligt vooral op het gebied van training en coaching. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om veranderingsprocessen binnen gemeenten en organisaties te begeleiden. De gaven van Ineke liggen vooral op het gebied van gastvrijheid en persoonlijke coaching. Samen ontvangen ze regelmatig leidinggevende echtparen thuis, die ze bemoedigen en ondersteunen in hun bediening. Eugène en Ineke hebben drie getrouwde kinderen.

Eugene: 'Het is mijn overtuiging dat je een leider moet zijn om een potentiële leider te herkennen en te helpen in zijn ontwikkeling tot leider.'

Meer informatie over coaching door Eugène vindt u op www.eugenepoppe.nl

 

jan_baanJan Baan

Jan is ruim 25 jaar werkzaam geweest bij Stichting Agapè. Binnen deze organisatie heeft hij veel toerustingwerk verzorgd in allerlei denominaties. Daarnaast is hij werkzaam geweest als trainer/ adviseur voor Willow Creek Nederland. Tijdens een bezoek aan een kerkleidersconferentie in Los Angeles raakte hij onder de indruk van de eenvoud en directe toepasbaarheid van de uitgangspunten van PurposeDriven Church. Vanaf die tijd is hij betrokken bij de start en ontwikkeling van PurposeDriven Netwerk.

De competentie van Jan ligt vooral op het terrein van training in leiderschapsontwikkeling, conflicthantering, visie- en beleidsontwikkeling en gavengerichte gemeenteopbouw. Jan is ook mediator, hetgeen betekent dat hij regelmatig betrokken is bij het oplossen van conflicten binnen plaatselijke gemeenten. Jan is getrouwd met Marjan en ze hebben samen drie volwassen kinderen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Meer informatie over het werk van Jan vindt u op www.janbaan.info