Links

www.doelgericht.net

PurposeDriven Netwerk
PurposeDriven Netwerk bestaat uit een kleine groep mensen die een aantal jaren geleden in aanraking kwam met het boek PurposeDriven Church en het gedachtegoed van Rick Warren. De mensen van deze groep bezochten diverse conferenties in de kerk van Warren, de Saddleback Church in Californie, en begonnen de principes die ze daar leerden toe te passen in hun eigen gemeenten. Een gestage en gezonde groei in de diepte en de breedte van hun gemeenten was het gevolg.Eugène Poppe en Jan Baan maken beide deel uit van het kernteam dat leiding geeft aan PurposeDriven Netwerk.


www.iequip.nl

Equip Nederland
Equip Nederland verzorgt een 3 jaar durende leiderschapstraining met als visie om leiders te mobiliseren voor de grote opdracht van Jezus Christus. De materialen voor deze training zijn geschreven door John C. Maxwell, een van de meest gerespecteerde sprekers op het gebied van Leiderschap. In totaal bestaat de training uit 36 lessen. De lessen worden in verschillende plaatsen gegeven door mensen die hun sporen hebben verdiend in het leidinggeven binnen gemeenten en christelijke organisaties. Eugène Poppe en Jan Baan zijn beide Equip-trainers. 

 

 

www.geborenomtevliegen.nl

 

Geboren om te vliegen

Een arend als beeld van de gelovige. Henk Stoorvogel en Eugène Poppe schreven een schitterend boek over deze Bijbelse metafoor. Geboren om te vliegen is een boek dat christenen helpt om hun bestemming en roeping vorm en inhoud te geven. Aan de hand van de diverse bijbelgedeelten over de arend werken de auteurs dit beeld verder uit. Het boek bevat naast de tekst ook ornithologische achtergrondinformatie over de arend en foto's.

Op deze website vindt u meer informatie over de schrijvers, de inhoud van hun boek en over de arend. Verder kunt u op deze website het bijhorende studieboekje gratis downloaden, zodat het boek ook in bijbelstudiegroepen gebruikt kan worden.