Giften en ANBI

Leadershipdynamics krijgt zijn inkomsten voor een groot deel uit giften. Hierdoor kunnen de medewerkers van LD gratis of tegen laag tarief kerken en gemeenten helpen op het gebied van gemeenteopbouw.

Bestuur:

Het bestuur van LD bestaat uit W. Droppers, G van de Weerd en B Westereng.

 

Jaarlijks wordt er door KRC van Elderen een financieel jaarverslag gemaakt.

 

Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2017

 

Beleidsplan 2016

Om de doelstelling van Leadershipdynamics te realiseren zijn er in 2016 de volgende activiteiten georganiseerd.

 

Advies en begeleiding

LD adviseerde en begeleidde in 2016 een vijftal kerkelijke gemeenten op het gebied van veranderingsprocessen en gemeenteopbouw. Daarbij werd vooral met het leidinggevende team gewerkt.

Verder zijn de medewerkers van LD betrokken bij het werk van Connect en Grow (voorheen Purpose Driven Nederland) en Middle East Support Ministeries. Hiervoor doen ze zowel adviserende, ondersteunende als uitvoerende werkzaamheden.

 

Training in karakter en competenties

In 2016 zijn er regionaal zes ééndaagse seminars gehouden over leiderschap, het ontdekken van je talenten en geestelijke gaven en getuigende levensstijl. Daarnaast heeft LD acht meerdaagse trainingen gehouden over leiderschap, het organiseren van pastoraat binnen het kader van een plaatselijke gemeente en spreken in het openbaar.

 

Coachen van individuele jonge leiders

LD medewerkers coachten gedurende 2016 ongeveer 10 mensen, de meeste in Renswoude en Zwolle.

 

Mediation bij conflicten in leidersteams

Op aanvraag verzorgt LD mediation binnen leidersteams in kerken en gemeenten. In 2016 heeft LD één gemeente op dat gebied begeleid.